Search Phillips' capabilities by:
Return to Jobs List

HRD-asiantuntija


Requisition Number: N/A

Region: Europe
Country: Finland
City: Kontiolahti

Responsibilities

Koulutus- ja rekrytointiprosessien koordinoiminen. Tehtäviisi kuuluu koulutusrekisterien ylläpito, koulutusten organisoiminen ja käytännön järjestelyt sekä koulutussuunnitelmien laatimiseen osallistuminen ja suunnitelmien toteutumisen seuranta. Rekrytointien osalta osallistut hakuilmoitusten laatimiseen ja huolehdit niiden julkaisemisesta, käsittelet saapuneita hakemuksia ja tarvittaessa osallistut myös haastatteluihin yhdessä esimiesten kanssa. HRD-prosessien jatkuva kehittäminen yhteistyössä paikallisen ja EU-tason HR-organisaation kanssa ja niihin liittyvien ohjeiden ja muiden dokumenttien laatiminen ja ylläpitäminen sekä tarvittava raportointi ovat luonnollisesti myös tärkeä osa tehtäviäsi.

Qualifications - Education & Experience

Sinulla on tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulu- tai yliopistotasoinen koulutus sekä kokemusta henkilöstön kehittämiseen liittyvistä työtehtävistä.

Qualifications - Skills & Competencies

Tietotekniset ja viestintätaitosi ovat hyvät ja käytät sujuvasti englannin kieltä sekä kirjallisesti että suullisesti. Olet oma-aloitteinen, halukas kehittymään ja kehittämään ja pystyt organisoimaan työsi ja ajankäyttösi tehokkaasti.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa HR Manager Heta Lehvonen, puh +358 50 434 7332, ke 17.1.2018 klo 14–17 ja ti 23.1.2018 klo 9–11.

Lähetä englanninkielinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 31.01.2018 mennessä osoitteella: heta.lehvonen@phillipsmedisize.com. Kirjoita viestin otsikkokenttään ”HRD-Asiantuntija”.


 

close
Capabilities by Material